Treinreizen :
er is een enorm aanbod en elke route heeft zijn eigen charme.
Ga lekker ontspannen zitten en geniet!

Er is een enorm aanbod aan treinreizen en elke route heeft zijn eigen charme. Ontspan, doe een spelletje of geniet van het uitzicht.

Het hele reisgezelschap kan tijdens de reis ontspannen en genieten van prachtige panorama's! Zo kun je de vergezichten aanschouwen, onderweg een spelletje spelen of heerlijk relaxen.

Treinreizen zijn er in vele variaties en voor elk budget.

Het is mogelijk om een kaartje te kopen die je uitsluitend van A naar B brengt of om deel te nemen aan de meest luxueuze treinen ter wereld, ook wel hotels op wielen genoemd.

De meeste treinreizen stoppen op meerdere plaatsen onderweg. Dit zijn zowel de populaire hotspots of de minder bekende plaatsen. Wil je een bestemming onderweg beter leren kennen?  Boek dan een mooie excursies als aanvulling op je treinreis.

Reizen met de trein wordt steeds populairder, en het is de verwachting dat het alleen maar geliefder gaat worden. Er is een enorm aanbod van treinreizen en elke route heeft zijn eigen charme.

Weet je niet wat je moet kiezen?

 De meest populaire treinreizen:

 • Glacier Express, Zwitserland
  Ontdek het prachtige Zwitserse landschap met de langzaamste trein ter wereld. Tijdens deze reis passeer je onder andere 291 bruggen.
 • Trans Syberië Express, van Rusland naar Peking
  Deze treinreis brengt je van Moskou naar Peking door het Siberische landschap, langs het grootste zoetwatermeer in de wereld, langs het Baikalmeer en natuurlijk Mongolië. Een reis door 3 landen met verschillende culturen, steden en natuur.
 • Rocky Mountaineer, Canada
  Een reis met de Rocky Mountaineer is met recht een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rocky Mountains en komt op plekken waar je met de auto niet kan komen.
 • Oriënt Express, van Londen naar Istanbul
  Een treinreis met de Venice Simplon-Orient-Express doet je het heden vergeten en zet je een stap terug in de tijd. Je geniet van de luxe en stijlvolle ambiance uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. 
 • Flåm Line, Noorwegen
  Deze treinreis gaat over de steilste sporen ter wereld en neemt je mee langs de spectaculaire fjorden van Noorwegen. De treinreis is slechts 20 kilometer lang, maar brengt je in een klein uurtje van Flåm naar het hoger gelegen Myrdal.

Uiteraard zijn er nog veel meer routes die je met de trein af kunt leggen. Elk continent heeft zijn eigen iconische treinreis