Sportieve vakanties

Sportieve vakanties:
 Jezelf uitdagen en sportief bezig zijn.

Jezelf uitdagen en sportief bezig zijn..

Fietsen in Duitsland, wandelen in de Oostenrijkse bergen, duiken in Australië of zeilen langs de Kroatische kust. Alles is mogelijk!!

Wandelen

Wandel dwars door de natuur en geniet van de meest uiteenlopende landschappen. Tijdens een wandelvakantie ervaar je ècht het gevoel even weg te zijn. Maak een lange wandeltocht of boswandeling en kom heerlijk tot rust. Zo kan je de alledaagse hectiek perfect achter je laten. En de frisse buitenlucht zorgt ook nog eens voor extra ontspannen en vrij gevoel.

Individuele wandelavonturen rond de Middellandse Zee, trektochten met bagagevervoer, wandelen en eilandhoppen, wandelen vanuit charme accommodaties, culturele rondreizen met korte wandelingen. Alles is mogelijk.


Fietsen

Bij het woord fietsvakantie kunt je verschillende dingen voorstellen. Zo kan een fietsvakantie bestaan uit het maken van dagtochten. Elke dag stippel je een andere tocht uit. Op deze manier kun je opgaan in het bewegen, terwijl je toch de rust ervaart van een vaste locatie.

 Maar het kan avontuurlijker. Bij het woord fietsvakantie kun je ook denken aan het maken van een lange, aansluitende tocht. In dit geval neem je je spullen mee op je fiets, en slaap je onderweg langs de route. Op deze manier op vakantie gaan is erg bijzonder. Je bent even helemaal los van de wereld, onderweg op je eigen, spannende tocht. Een fietsvakantie is een hele sportieve onderneming. 


Zeilen 

Wat is er mooier dan samen met het gezin een avontuurlijke zeiltocht te maken? Daarbij dolfijnen te spotten, snorkelen in mooie baaien en door authentieke dorpen te struinen? Een zeilvakantie is een ideale gezinsvakantie en de verschillende zeilvakantiespecialisten brengen jullie naar de interessantste plaatsen langs de mooiste zeilroutes

Duiken 

Duiken is een manier waarop je je vakantie een van de meest onvergetelijke maakt. Ontdek je vakantiebestemming eens van een andere kant door een duik te nemen in een wondere onderwaterwereld. Er is een uitgebreid aanbod aan duikbestemmingen, van Hurghada in Egypte tot de Malediven. Maar zeker ook het Caribisch gebied heeft een prachtig mooi onderwater wereld.