Rondreizen:
In alle vrijheid een gebied doorkruisen.

Rondreizen

Er zijn individuele rondreizen en groepsreizen met Nederlandstalige of internationale reisbegeleiding. Ook voor singles of alleengaanden.

Een aantal suggesties:

  • Combinatie rondreizen als in Egypte.
  • Avontuurlijke rondreis door Marokko?
  • Autorondreis door Java of Laos met privé chauffeur
  • Individuele camperrondreis door Canada 
  • Groepsrondreis per safaritruck door Zuid-Afrika
  • Rondreis door Cambodja van inclusief 4 dagen strand
  • Autorondreis door het binnenland van Mauritius met strandverlenging


Individuele rondreis

Individuele rondreizen worden ook wel privéreizen genoemd. Het is een vorm van rondreizen waarbij de reis op individuele basis wordt uitgevoerd. Je reist dus met je eigen privé gezelschap. Dit kan jijzelf met een vriend of vriendin zijn, of met het gezin of zelfs een kleine groep vrienden of familie. Voor de reis zelf wordt doorgaans (net als bij een groepsrondreis) wel een vast reisschema gehanteerd. Het vervoer en de accomodaties zijn meestal vooraf geregeld. Een individuele reis is ideaal als je ontspannen en in een relatief korte periode één of meerdere landen wilt ontdekken met vriend(en) of familie.


Rondreis met een camper

Reizen met een camper of campervan: flexibeler wordt je roadtrip niet! Je reist op je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken. Hoeveel comfort je nodig hebt, dat kies je zelf. Een ruimere camper of een compacte campervan, dit is sowieso de ultieme vrijheid!Groepsreis

Groepsrondreizen of groepsreizen zijn een ideale manier om een verre bestemming te ontdekken. In een betrekkelijk korte periode reis je met een groep mensen langs een vaste route binnen één of meerdere landen. Doorgaans zorgt een reisbegeleider tijdens de groepsreis voor het juiste verloop van de reis. Het doel van een groepsrondreis is om je op een efficiënte en (meestal) comfortabele wijze de bezienswaardigheden, activiteiten, cultuur, natuur en inwoners van een ver land  te laten ervaren.

Rondreis met de trein

Treinreizen worden ook steeds populairder. De trein is ook zeer geschikt voor rondreizen. Je eigen cabine, 1 x uitpakken en genieten maar.