Motorreizen

Motorreizen:
In Europa een road trip of toch liever de route 66

Rijden ......Beleven......Genieten

Of je nu een mooie reis door Europa maakt of je gaat de route 66 rijden in de USA, het is het gevoel van avontuur.

Zelf rijdt ik alweer 12 jaar met veel plezier motor. Veel routes in Europa hebben we al gereden, van Duitsland tot Slovenië. De bekende route 66 in Amerika staat nog op mijn bucketlist. Het lijkt me fantastisch om die weg te rijden, langs oude benzinestations waar de tijd heeft stil gestaan.

Maar Europa is zeker niet minder mooi, motorrijden blijft een beleving, je ontdekt plekjes en routes die je normaal niet tegen zou zijn gekomen.  

 Nu kun je natuurlijk zelf op pad gaan maar je kunt ook een kant en klare reis  nemen. De routes zijn al gereden, die krijg je doorgestuurd voor op je navigatie. De hotels zijn gereserveerd, uiteraard met motorstalling zodat je motor veilig staat.

Ik werk samen met organisaties die al jaren ervaring hebben met motortochten, in Europa maar ook daarbuiten.

Kennismaken Zuid-Noorwegen

Maak kennis met de overweldigende natuur van Zuid-Noorwegen. Na een comfortabele overtocht bereik je het eerste hotel in Noorwegen. Dit plaatsje ligt midden in het folkloristische Telemark. Deze streek is vooral bekend door de 150 km lange waterweg en de typische houten voorraadhuisjes.

 Na twee heerlijke dagen rijd je via de iconische Låtefossen waterval richting het fjordengebied.

Je slingert deze reis van dal naar dal over hoge bergtoppen heen met werkelijk schitterende uitzichten. Het is niet voor niets dat Noorwegen ook wel het 'Walhalla voor motorrijders wordt genoemd'. Vergeet tijdens het machtige bochtenwerk niet te genieten van de natuur zelf!

Route 66, 15 daagse individuele motortour

Je vliegt naar Chicago waar je de volgende ochtend je huurmotor op kan halen. Dit kan een Harley zijn maar ook elke andere motor is beschikbaar.

Vanuit Chicago ga je de legendarische route 66 rijden. Er zijn talloze Highway steden voor een stop onderweg. Zeker even stoppen bij Dixie truck stop en Paris stop Café.

De route gaat verder langs Missouri, de beroemde Mississippi rivier richting Oklahoma. 

Uiteraard staat er aan het eind van de route nog een bezoek aan de Grand Canyon, één van 's werelds mooiste plekken die je zeker gezien moet hebben.

De eindbestemming is Los Angeles, om precies te zijn Santa Monica. Eind van een legendarische reis die je nooit zult vergeten.