Maatwerk reizen

Maatwerk:
Ik help je met het samenstellen van de perfecte reis.

Maatwerk! Tijd om een specialist in te schakelen!

Ik help je graag om de reis zo samen te stellen dat het perfect aansluit op jouw wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken we de plannen die je hebt, waarna ik voor jou een reisvoorstel op maat ga uitwerken. Bij het samenstellen van reizen op maat houd ik overal rekening mee, je reisgezelschap, bijzondere gelegenheden en ook je budget.

Een maatwerk reis 

Een ‘reis op maat’ of ‘maatwerkreis’ is een welbekende term in de reiswereld, maar wat houdt het nu precies in? Het roept gelijk vragen en onduidelijkheid op. Moet ik bij een reis op maat al precies weten wat ik wil? Het klinkt duur, maar is het dat ook? Wat is het verschil tussen een maatwerkreis en een kant en klare reis en waarom zou je kiezen voor een vakantie op maat naar Japan en niet voor een pakketreis?

Dat betekent dat ik de vakanties zelf uitzet en organiseer. Geen massale verkoop van reizen, arrangementen of routes. Geen doorsnee vakantie, maar gericht op persoonlijke wensen en jouw mogelijkheden.


Een unieke ervaring

Omdat ik bij het op maatwerkreis altijd rekening houd met het hele reisgezelschap, kan ik unieke belevenissen toevoegen aan de reis, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt. 

Als de 1 bijvoorbeeld een excursie wil en de ander wil raften, dan kan dat geregeld worden. Die excursies plak ik er gewoon tussen.

Het is tenslotte jullie reis!!