Rondreis Yoga en Surfen op Bali

Inspiratie­­­reis Bali

Yoga en Surfen op Bali

Yoga en Surfen op Bali

Wandelen, deelnemen aan yogalessen, gezond eten,  galeries bezoeken.. het kan vanuit het wellness retreat waar u de eerste week verblijft. Het retreat ligt tussen de rijstvelden, nèt buiten het centrum van Ubud. Na dit verblijf in de natuur wachten het strand en de zee èn dagelijkse surflessen. Maar ook een fiets en scooter waarmee de omgeving kan worden verkend.

Hoogtepunten van deze reis:

  • Wandelen dor de natuur, fietsen langs het strand
  • Logeer in kleinschalige, sfeervolle accomodaties
  • Beide accomodaties bieden yogalessen aan
  • Fietstocht door kleine dorpjes in Ubud
  • Leer surfen in het hippe Canggu
  • Huur van scooter en fiets inbegrepen in Canggu

  Dag 1: Amsterdam - Denpasar


  Dag 2: Welkom op Bali

  Aankomst op de luchthaven van Denpasar. Hier wordt u opgehaald door uw chauffeur en naar uw hotel in Ubud gebracht.

  Ubud is een leuk kunstenaarsdorp en het culturele hart van Bali, gelegen tussen prachtige groene rijstvelden. De rest van de dag is hier ter vrije besteding. Accommodatie: Beingsattvaa (Beingsattvaa Suite). Een luxe wellness retreat gelegen net buiten het drukke centrum van Ubud. Geniet van de rust, het zwembad, de Spa en wandelingen door de rijstvelden. Er rijden gratis pendelbussen naar het centrum.

  Dag 3 t/m 6

  Vier gehele dagen ter vrije besteding in Ubud. De meeste reizigers blijven maar twee nachten in Ubud en komen tijd tekort, maar u heeft alle tijd om van Ubud en haar omgeving te genieten. Begin de dag bijvoorbeeld vroeg met een yogales en/of ontspanningsoefeningen bij de accommodatie, slenter langs de kunstgaleries in het centrum, neem deel aan een kookworkshop en geniet van thee en taart bij Caramel.

  ’s Avonds is het centrum van Ubud heel levendig. Kunt u geen keuze maken uit de vele restaurantjes? Vraag de locals om tips. Overnachtingen in Beingsattvaa.

  Ontbijt inbegrepen

  Dag 7: Op weg naar Canggu

  Vandaag rijdt u naar Canggu, een kleine plaats tussen de rijstvelden en op korte afstand van rustige en weinig bezochte stranden. Onderweg bezoekt u een aantal kleine dorpjes en dorpstempels. Canggu is één van de hipste plekken van Bali! Hier is de sfeer heel relaxed en barst het van de leuke winkels en cafeetjes.

  Accommodatie: Mondo Surf & Lifestyle Village (Bromo Room); een uniek yoga & surf retreat dat prachtig gelegen is tussen het strand en de rijstvelden van Canggu. De kamers zijn ruim en comfortabel. Ook is er een zwembad aanwezig.

  Dag 8 t/m 13: Canggu

  Zes dagen ter vrije besteding in Canggu. Relax aan het zwembad of ga op ontdekking in de omgeving. Tijdens het gehele verblijf zijn een fiets en scooter inbegrepen voor het maken van tochtjes naar het strand of het centrum van Canggu. Batu Bolong Beach en Echo Beach zijn aanraders. Verwacht geen witte zandstranden, maar een relaxte sfeer en leuke strandtentjes.

  Bij Echo Beach zitten ook een aantal leuke boetiekjes, maar de beste straat om leuke dingen te kopen is Jalan Pantai Batu Bolong. Ook kunt u tijdens uw verblijf in Canggu dagelijks deelnemen aan surflessen waarvoor u naar de mooiste surfplekken van het zuiden van Bali wordt gebracht. Er zijn ook zes yogalessen inbegrepen welke worden gegeven door een ervaren yoga instructeur.

  Ervaring met yoga is niet nodig, ook voor beginners zijn de lessen goed te volgen. Zowel de yoga- als surflessen zijn bij de reissom inbegrepen. Onthoudt.. niets moet! Overnachtingen in Mondo Surf & Lifestyle Village.

  Ontbijt inbegrepen

  Dag 14: de laatste dag

  Alweer uw laatste dag in Canggu! U heeft tijd ter vrije besteding tot u wordt opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Denpasar. Vanaf hier vertrekt uw vlucht naar Amsterdam. Ontbijt inbegrepen

  Deze reis is een voorbeeld, je kunt er natuurlijk voor kiezen om de reis te verlengen of in andere hotels te verblijven?

  Ik help je graag om een op maat reis samen te stellen. Voordat jullie vertrekken krijgen jullie persoonlijk van mij de reisbescheiden met leuke tips voor de omgeving en in de steden.

  Reissom: vanaf € 1.895,00 per persoon

  Deze reis wordt in samenwerking uitgevoerd met:

  NAMASTÉ-reizen