hoe werkt het

Hoe het werkt

Lees hier hoe je heel gemakkelijk de meest ideale vakantie vind en voor je laat regelen!

De wereld ontdekken! Op deze pagina vind je heel veel mogelijke bestemmingen. Staat jouw bestemming er niet bij? Geen probleem, neem contact op en Anita gaat op zoek naar jouw ideale bestemming.

Reizen is iets wat veel mensen graag doen. Gelukkig doen we dit niet allemaal op dezelfde manier. De een houdt van relaxen op het strand, de ander van actief zijn in de bergen en de derde houdt van verre oorden verkennen en andere culturen ontdekken. 

Bij Anita Martland reizen kun je elke reis boeken die je wilt. Ik help je met ideeën. En als je een idee hebt met uitzoeken, plannen, organiseren en boeken. Zodat jij uitgerust en goed voorbereid jouw droomreis kunt maken. En in geval van nood? Ik ben altijd bereikbaar om je te helpen!

Stap 1: Kennismaken

Via de telefoon, per e-mail of via onze website neem je contact op met mij om een afspraak te maken. Jij bepaalt waar en wanneer.

Tijdens de afspraak maken we kennis en bespreken we je vakantieplannen. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen! Het is niet verplicht om persoonlijk af te spreken, als je het telefonisch of via de mail wilt bespreken is dat ook prima.

Stap 2: Opstellen reisadvies

Als ik genoeg informatie heb ga ik aan de slag met het maken van een reisadvies voor jou.

Uiteraard op maat op basis van jóuw specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als excursies.

Het voorstel bespreek je samen thuis of naar keuze krijg je deze per mail toegestuurd. Natuurlijk kan het zijn dat we samen nog kleine aanpassingen maken.

Stap 3: De reis wordt geboekt

Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het plan omgezet in een boeking.

Ik ga voor jou aan de slag om via innovatieve systemen je vluchten, accommodaties, excursies e.d. vast te leggen. Tussendoor wordt er contact gehouden over de voortgang. Als alles voor je geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

Stap 4: Op reis!

Zodra je de reisbescheiden ontvangen hebt ben je klaar voor het maken van je droomreis. Als je tussendoor vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij mij.

Ook tijdens je reis ben ik bereikbaar voor calamiteiten of advies.  Ook na terugkeer van je reis zal ik contact opnemen om er verzekerd van te zijn dat alles vlekkeloos is verlopen.