Verenigde Staten:
Van tropische stranden in Florida tot de Rocky Mountains in het noorwesten.

Van de muziekcultuur in de zuidelijke staten tot moderne metropolen New York en Las Vegas. Van de uitgestrekte woestijn in New Mexico tot de kleurrijke Indian Summer in het Noordoosten.

New York

The Big Apple, the Melting pot, the City; zomaar wat bijnamen van misschien wel de beroemdste stad ter wereld. New York staat bekend om de smeltkroes van culturen, de 24 uurs economie en natuurlijk de imposante skyline.

Grand Canyon

Zelfs de meest ervaren reizigers zullen even stilvallen bij het adembenemende uitzicht over Grand Canyon. De kloof is gemiddeld 1,6 kilometer diep en de wanden laten vele geologische lagen zien. Het gesteente wat nu zichtbaar is, is volgens onderzoeken ongeveer 2 miljard jaar oud. De typische rode kleuren van de Canyon komen het best tot hun recht tijdens zonsopkomst of net voor zonsondergang.

Yellowstone National Park

Yellowstone is één van de mooiste parken van de Verenigde Staten. Het is het land van de geisers en heetwaterbronnen, prachtige bossen en weides en een grote verscheidenheid aan wildleven.

San Francisco

San Francisco ligt direct aan de stille oceaan in het midden van de San Francisco Bay Area. Hoewel de stad groot is qua bezienswaardigheden, beslaat deze maar een kleine oppervlakte door de ligging op een schiereiland. Hierdoor is het heel eenvoudig om veel te zien in relatief korte tijd. Als de heuvels tijdens een wandeling te steil worden, neem dan één van de beroemde kabeltrams.

Florida Keys

De Florida Keys is een bijzondere tropische eilanden archipel. Het azuurblauwe water, de witte stranden en wuivende palmbomen geven deze eilanden een heerlijk Caribisch sfeertje.

New Orleans

New Orleans is de stad van de jazz, Mardi Gras en de Cajun/ Creoolse keuken. Het is de grootste stad van Louisiana en ligt aan de oevers van de beroemde Mississippi rivier.