Noorwegen:
betoverend mooi en uitgestrekte gebieden

Groene valleien. Middernachtzon. Glinsterende fjorden. Dit is Noorwegen

Bergen en de westelijke fjorden

Bergen is de poort naar enkele van de beroemdste fjorden van Noorwegen, zoals het Sognefjord, het langste en diepste fjord van Noorwegen, in het noorden en het Hardangerfjord.

Bezoek enkele van de beste musea van het land, zoals het kunstmuseum KODE, en huizen van componisten. Kuier door de hobbelige kasseistraatjes en beleef de stad vanaf één van de zeven bergtoppen die rond de stad liggen

Het Geirangerfjord

De Zeven Zusters en talloze andere watervallen lopen langs steile bergwanden en monden uit in het heldere blauwe water van het Geirangerfjord, de beroemdste fjord van Noorwegen. De schilderachtige Jugendstilstad Alesundis een ideale startplaats voor een avontuur door de fjorden.LOFOTEN IN DE WINTER

LOFOTEN IN DE WINTER

De lofoten in de winter


In het Noorden van Noorwegen bevinden zich de Lofoten, een eilandengroep die bekend staat om haar prachtige natuur en visserijtraditie. Ieder jaar weer wordt deze archipel tot één van de mooiste bestemmingen ter wereld uitgeroepen. In de winter tovert de sneeuw de eilanden om tot een waar winter wonderland.

Bezoek de Lofoten in de winter en geniet van de Noorse fjorden, de besneeuwde bergen en het adembenemende noorderlicht. Voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke ervaring zijn de Lofoten de ultieme reisbestemming.