Indonesië:
 rijstvelden, tempels, vulkanen, een nog authentieke cultuur en mooie stranden

Indonesië is ’s werelds grootste eilanden archipel met duizenden uiteenlopende eilanden en fascinerende culturen. Het is een waar paradijs vol indrukwekkende landschappen met rijstvelden, vulkanen, regenwouden en tropische witte stranden.

Bali

Bali is het godeneiland in de Gordel van Smaragd, gelegen tussen Java en Lombok. Een wereldberoemd eiland vol spiritualiteit, unieke cultuur, schitterende natuur, fijne stranden en sfeervolle accommodaties.

Java

Java vormt het hart van Indonesië en is een eiland van uitersten. Je vindt er chaotische miljoenensteden, betoverende natuur, eeuwenoude tempelcomplexen en bijzondere vormen van kunst, dans en spiritualiteit.

Sumatra

Sumatra is het op één na grootste eiland van Indonesië. Het is de absolute droom voor elke natuurliefhebber. Je vindt er vulkanen, regenwouden, prachtige stranden en bijzondere diersoorten zoals de orang-oetan.

Kalimantan

Kalimantan is het Indonesische deel van Borneo, het beslaat het centrale en zuidelijke deel van het eiland. Op Kalimantan vind je oeroude bossen, een gevarieerd wildleven en een bevolking met eeuwenoude tradities.

Sulawesi

Sulawesi is niet eenvoudig te bereiken, maar als je er eenmaal bent is het meer dan de moeite waard. Hier gaan een prachtig landschap, bounty stranden en schitterende koraalriffen samen met een bijzonder rijke cultuur en traditionele bevolkingsgroepen zoals de Toraja’s.

Molukken

De Molukken staan bekend als de provincie van de duizend eilanden, al eeuwen beroemd vanwege de export van specerijen. Op de Molukken vind je parelwitte stranden, een rijke flora en fauna en een bijzonder koloniaal verleden.