Anita Martland, persoonlijk reisadviseur

Anita Martland, je persoonlijke reisadviseur

De eerste stap naar een mooie reis is gezet.

Mijn naam is Anita Martland. Ik woon in het mooie Brabantse dorp Oijen aan de Maas maar als het even kan ga ik zelf op ontdekkingstocht door de wereld. Nieuwe smaken, nieuwe geuren, andere culturen…

Buiten Europa maar ook in Europa heb ik al menig land bezocht. Samen met mijn vriend maar natuurlijk ga ik ook mee met collega’s op studiereis om nieuwe landen te ontdekken. Verder heb ik regelmatig cursussen en trainingen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

Door vele veranderingen door de tijd is een reisbureau met vaste openingstijden niet meer van deze tijd. Als persoonlijk reisadviseur kom ik naar je toe of je komt naar mij, wanneer het jou uitkomt. Ook in het weekend of ’s avonds. We bespreken uitgebreid jouw wensen. Want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, moet een onvergetelijke ervaring zijn.

Vervolgens maak ik een vrijblijvend voorstel voor je, jij beslist of deze naar wens is of dat er nog iets veranderd moet worden. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen en voorkeuren, ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Doordat ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel werk ik samen met zeer veel reisorganisaties in binnen en buitenland.
Daarbij zijn wij aangesloten bij het ANVR en SGR, hierdoor is de reis in goede handen, zeker in deze tijd van Corona.

Vervolgens krijg je van mij voordat je vertrekt je reisbescheiden thuis en ook daarna ben je nog niet van me af. Ik blijf je contactpersoon als je op reis bent, voor vragen of als er onverhoopt iets vervelends gebeurd op reis. Ik ben altijd bereikbaar, een gerust gevoel.

Elke reis kan ik voor je regelen, cruisen, mooie rondreis met de camper, een huwelijksreis maar ook voor een vakantie van TUI kun je bij mij terecht. Voor dezelfde prijs uiteraard, wel meer service.

Naast alle mooie reizen regel ik ook praktische zaken zoals

  • autohuur
  • reis- en/of annuleringsverzekering
  • parkeren bij de luchthaven
  • benodigde visa

Maak het jezelf makkelijk en laat mij het werk doen!

Met vriendelijke groet,
Anita Martland

M: +31 6 24577093
E: stuur een e-mail